Lengte  23 cm
Breedte 11 cm
Hoogte 10 cm
Gewicht 150 gram
Ritsvakken 2


Al je toiletspullen in stijl opbergen? Dan is deze Finnian leren toilettas iets voor jou! Deze leren toilettas is voorzien van één groot vak. Handig om al je spullen bij elkaar mee te nemen. Het vak kan worden afgesloten met een soepele en stevige ritssluiting. De binnenkant is voorzien van een extra vak met ritssluiting.

De voering aan de binnenkant is van glad, synthetisch materiaal en makkelijk schoon te maken. Aan de kopse kant zit een hengsel om de toilettas mee te nemen. Kortom, de ideale toilettas voor je vakantie of citytrip.

De Finnian toilettassen zijn gemaakt van wax PU leer. Wax PU leer wordt gekenmerkt door een zachte en soepelere structuur. Eventuele gebruikssporen kun je makkelijk wegwrijven door de speciale wax behandeling die de tas heeft ondergaan. Zo blijft je toilettas jarenlang als nieuw.

Heb je vragen over deze toilettas of één van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag. Bestellingen op werkdagen vóór 15.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden.