Je vindt hier het antwoord op al je vragen over de verzending, bezorging en levertijden van jouw bestelling.

VERZENDING

Als het door jou bestelde artikel op voorraad is, zorgen wij dat bestellingen binnen 1 tot 2 werkdagen worden geleverd. Bestellingen op werkdagen besteld vóór 15:00 worden dezelfde werkdag verzonden. Per email ontvang je van ons een Track & Trace om de levering van jouw bestelling op de voet te volgen.

Met welke (pakket)vervoerder wordt mijn bestelling verstuurd?

Het is afhankelijk van het bestelde artikel en het afleveradres met welke (pakket)vervoerder jouw bestelling wordt verstuurd- en afgeleverd. Onze meest-gebruikte pakketvervoerders zijn PostNL, DHL, Trunkrs, DPD en UPS.

Hoe wijzig ik mijn (aflever)gegevens?

Om de continuïteit van onze verzendtijden te garanderen, kunnen wij na het verzenden van jouw bestelling geen wijzigingen meer aanbrengen in het afleveradres of jouw bestelling annuleren. Als je een fout hebt gemaakt in het afleveradres, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via het
contactformulier op onze contactpagina of per email via info@negotialeather.com.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling niet heb ontvangen?

Het is natuurlijk enorm vervelend als jij jouw bestelling niet (op tijd) hebt ontvangen. In dat geval kun je drie dingen doen:

1. Bekijk de Track & Trace code van je pakket: Je vindt de Track & Trace code in de verzendbevestiging die je per email hebt ontvangen. Controleer via deze link of de tijdvakindicatie van de bezorging is verschoven.

2. Controleer het bezorgadres: Klopt het bezorgadres dat je hebt ingevuld? Controleer ook je postcode.

3. Controleer je mail: Heb je een ‘niet thuis’-bericht ontvangen? Dan is het pakket bij de buren bezorgd of de bezorger heeft een nieuw bezorgmoment ingepland.

Weet je nog niet waar je pakket blijft?

Wacht in dat geval nog even af, want misschien is je pakket vertraagd. In acht van de tien gevallen wordt jouw bestelling de volgende werkdag afgeleverd. Heb je jouw bestelling drie werkdagen na de oorspronkelijke leverdatum nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina of per email via info@negotialeather.com.

LEVERTIJDEN

Bestellingen worden bezorgd in 1 tot 2 werkdagen. Hieronder vindt je een overzicht van de huidige levertijden van de pakketvervoerders waarmee wij onze bestellingen versturen

Nederland: 1-2 werkdagen

België & Duitsland: 2-3 werkdagen

Overige landen binnen de EU: 2-5 werkdagen

Het Verenigd Koninkrijk: 4-8 werkdagen

De VS: 4-8 werkdagen

Noorwegen & Zwitserland: 4-12 werkdagen

Nabestelling (EU): 4-12 werkdagen

Nabestelling (wereldwijd): 4-15 werkdagen

Het verwachte aflevermoment van de (pakket)vervoerder is slechts een beste inschatting en NEGOTIA Leather kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een redelijke of onvermijdelijke vertraging van de aflevering van jouw bestelling.