Aantal pasjes
9
RFID beschermt 
Ja
Lengte
12 cm
Breedte
2 cm
Hoogte
9 cm
Transparant vak
Nee
Briefgeld vak
2
Muntgeld vak
Ja 

Compacte en stijlvolle Elite Billfold leren portemonnee verkrijgbaar in de kleuren bruin en zwart. Deze portemonnee is voorzien van negen insteek vakken voor pasjes, een vak druksluiting voor kleingeld en 2 grote insteekvakken voor briefgeld. Verder is de portemonnee voorzien van drie extra vakken voorpasjes, kaartjes e.d.

De Elite heren leren portemonnee is voorzien van RFID techniek. Waar je normaal gesproken gewend bent dat de RFID portemonnees een hard metalen case hebben, vind je dat niet terug bij onze portemonnees. Tussen het leer en de binnenvoering zit een speciale laag die beschermd tegen diefstal met contactloos betalen. Zo ben je altijd zeker dat jouw geld veilig is. 

De portemonnees zijn gemaakt van krachtig rund top-grain leder. Naast dat deze leersoort een stoere vintage uitstraling heeft is het ook een van de sterkste en duurzaamste ledersoorten die er zijn. Garantie op lang plezier van uw portemonnee! 

Heb je vragen over deze portemonnee of één van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag. Bestellingen op werkdagen vóór 16:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden.