FAQ

ALGEMEEN

Ik wil in contact met jullie komen. Wat is hiervoor beste manier?

Geen zorgen! De snelste manier om met ons in contact te komen is via het contactformulier op onze contactpagina. Je mag ook een email sturen naar info@negotialeather.com.

Ik heb contact met jullie opgenomen. Hoelang duurt het voordat ik reactie krijg?

Van maandag tot en met vrijdag mag je binnen uiterlijk twee werkdagen per email een reactie van ons verwachten. Tijdens weekenden of feestdagen kan deze responstijd wat hoger zijn.

Waar vind ik meer informatie over NEGOTIA Leather?

Meer informatie over NEGOTIA Leather vind je hier.

BESTELLEN & BETALEN

Is mijn product op voorraad?

Dit kun je zien op de productpagina van jouw gewenste artikel. Mocht het zo zijn dat wij één van onze artikelen niet voorradig hebben, staat de verwachtte levertijd van dit product op de productpagina vermeld.

Worden uitverkochte artikelen weer aangevuld?

De meeste uitverkochte artikelen worden zo snel als mogelijk aangevuld en hier zetten we dan ook de verwachte levertijd bij. We raden je aan om onze social media pagina's in de gaten te houden en je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Hoe wijzig ik mijn bestelling?

Het wijzigen van jouw bestelling kan alleen als je nog geen verzendbevestiging hebt gekregen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina of stuur een email naar info@negotialeather.com.

Hoe annuleer ik mijn bestelling?

Het annuleren van jouw bestelling kan alleen als jouw bestelling ons magazijn nog niet heeft verlaten. Ook hiervoor neem je eenvoudig contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina of stuur je een email naar info@negotialeather.com. Is jouw bestelling al verzonden? Dan kun je deze weigeren aan de deur of kosteloos retourneren.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Bij NEGOTIA Leather kun je op verschillende manieren betalen. Zo kun je ‘snel afrekenen’ met PayPal, Google Pay of Apple Pay, maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de traditionele betaalmethoden. 

Als Nederlandse klant kun je natuurlijk eenvoudig kiezen voor iDEAL, waar je als Belgische klant net zo eenvoudig met Bancontact kunt afrekenen. Daarnaast accepteren wij betalingen van Visa, MasterCard en Maestro en kun je Achteraf (of direct) betalen met Klarna.

VERZENDING & LEVERTIJDEN

Is de verzending echt gratis?

Woon je in Nederland, dan is de verzending van jouw bestelling helemaal gratis. Ben je in een ander land woonachtig? Bekijk dan onze pagina over verzending & levertijden voor de bijbehorende verzendkosten.

Hoe volg ik mijn bestelling?

Per email ontvang je van ons een Track & Trace om de levering van jouw bestelling op de voet te volgen.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Het is natuurlijk enorm vervelend als jij jouw bestelling niet (op tijd) hebt ontvangen. In dat geval kun je drie dingen doen:

  1. Bekijk de Track & Trace code van je pakket: Je vindt de Track & Trace code in de verzendbevestiging die je per email hebt ontvangen. Controleer via deze link of de tijdvakindicatie van de bezorging is verschoven.
  2. Controleer het bezorgadres: Klopt het bezorgadres dat je hebt ingevuld? Controleer ook je postcode.
  3. Controleer je mail: Heb je een ‘niet thuis’-bericht ontvangen? Dan is het pakket bij de buren bezorgd of de bezorger heeft een nieuw bezorgmoment ingepland.

Weet je nog niet waar je pakket blijft?

Wacht in dat geval nog even af, want misschien is je pakket vertraagd. In acht van de tien gevallen wordt jouw bestelling de volgende werkdag afgeleverd. Heb je jouw bestelling drie werkdagen na de oorspronkelijke leverdatum nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina of per email via info@negotialeather.com.

GARANTIE & RETOURNEREN

Wat zijn de garantievoorwaarden?

Als je een leren accessoire bij ons aanschaft, mag je ervan uitgaan dat het artikel dat je ontvangt in goede staat is en blijft functioneren zoals verwacht bij normaal gebruik. Om niet voor verrassingen komen te staan, raden wij jou aan deze informatiepagina goed door te lezen. NEGOTIA Leather staat voor professionaliteit en zorgvuldigheid. Wij hebben vertrouwen in alle producten die wij aanbieden en geven daarom bij normaal gebruik, 1 jaar garantie op ons gehele assortiment. Mocht onverhoopt toch iets mis zijn met jouw product of mocht zich na verloop van tijd een defect voordoen? Geen zorgen: Neem contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina of stuur een email naar info@negotialeather.com en dan zorgen we samen ervoor dat jij snel weer kunt genieten van jouw leren accessoire!

Mijn product is beschadigd gearriveerd, wat nu?

Uiteraard gaan wij dit voor jou oplossen. Neem ook hiervoor contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina. Uiteraard mag je ook een email sturen naar info@negotialeather.com. Als je bij het eerste contact direct jouw bestelnummer en eventuele foto's bijvoegt, kunnen wij jou zo snel als mogelijk helpen.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Je mag jouw bestelling binnen 100 dagen na ontvangst retourneren. Je bent hierin niet verplicht om een reden aan te geven, maar desalniettemin waarderen wij het enorm als je wél een reden voor ons hebt. Zo kunnen wij namelijk onze informatievoorzieningen verbeteren. Laat ons per email binnen de retourtermijn weten dat je jouw bestelling wilt retourneren.

Uiteraard geldt bij het retourneren van jouw bestelling dat het product ongebruikt en in de originele verpakking moet worden geretourneerd. Al onze verpakkingen zijn zo gemaakt dat jij het ontvangen artikel zonder de verpakking te beschadigen, kunt uitpakken. Mocht bij het verwerken van jouw retourzending blijken dat wij het geretourneerde artikel niet ‘als nieuw’ kunnen verkopen, kunnen wij de waardevermindering in mindering brengen op jouw terugbetaling.

Hoe werkt retourneren?

Verpak het artikel dat je wilt retourneren zorgvuldig in de originele verpakking en voeg hierbij een notitie met daarop jouw naam en bestelnummer toe. Je kunt deze zending retourneren naar onderstaand adres:

NEGOTIA Leather
Maboba B.V.
Joeppe 24
5991LT Baarlo
Nederland

De verzendkosten ten behoeve van het retourneren van jouw bestelling zijn voor jouw eigen rekening. We raden je ten zeerste aan om gebruik te maken van een verzendservice met een track en trace en een eventuele verzekering. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor zendingen die niet of beschadigd bij ons worden geretourneerd.

Hoelang duurt het voordat mijn terugbetaling wordt verwerkt?

Wanneer wij jouw geretourneerde pakket hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat jouw terugbetaling binnen vijf werkdagen wordt verwerkt. Het verschilt per bank hoe lang het duurt voordat de terugbetaling op jouw rekening staat.

Heb je niet het antwoord gevonden op jouw vraag? Neem dan vooral contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina of per email via info@negotialeather.com.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Je kunt onze Algemene voorwaarden hier raadplegen.

PRIVACYVERKLARING

Je kunt onze Privacyverklaring hier raadplegen.

Heb je niet het antwoord gevonden op de vraag die je hebt? Neem dan vooral contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina of per email via info@negotialeather.com.