Section
Drop element here

Welkom bij NEGOTIA Leather, waar moderne professionals samenkomen met tijdloos minimalisme in lederambacht. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en het bieden van hoogwaardige leren producten die niet alleen stijlvol en functioneel zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Om ervoor te zorgen dat jouw minimalistische en functionele leren producten er net zo prachtig uitzien als op de dag dat je ze ontving, volg deze verzorgingsinstructies, afgestemd op onze leder- en voeringtypes.

Algemene leer verzorgingstips

 • Duurzaam onderhoud van leren tassen:
  Om de levensduur van jouw leren product te verlengen, is regelmatig onderhoud essentieel. Veeg regelmatig stof van jouw lederen product af met een zachte, droge doek of een lederen borstel om vuil en stof te verwijderen. Voor grondiger reinigen, gebruik een lederen reiniger die geschikt is voor jouw specifieke type leer.
 • Bescherm tegen vocht:
  Leder is vatbaar voor schade door vocht. Vermijd blootstelling aan regen, morsen of overmatige vochtigheid. Als het nat wordt, dep dan voorzichtig het overtollige vocht weg met een schone, droge doek en laat het op kamertemperatuur drogen.
 • Bewaar op de juiste manier:
  Bewaar jouw leren product bij niet-gebruik op een koele, droge plaats, uit de directe zon. Vouw of kreukel lederen items niet langdurig om permanente rimpels te voorkomen.

Onze leersoorten en advies per soort

Plantaardig Gelooid Rund Nappa Leder

Onze volledige Alpha serie wordt gemaakt van plantaardig gelooid rund nappa leder. Deze leersoort  staat bekend om zijn luxueuze gevoel en duurzaamheid. Om de natuurlijke schoonheid te behouden:

• Reinig met een vochtige doek en een milde lederen reiniger die speciaal is ontworpen voor plantaardig gelooid leer.
• Breng spaarzaam een lederconditioner aan om het leer soepel en gehydrateerd te houden.
• Bescherm tegen direct zonlicht om vervaging en uitdroging te voorkomen.

Plantaardig gelooid buffelleer:

Onze volledige Delta serie wordt gemaakt van plantaardig gelooid Buffelleer. het buffelleer dat in onze producten wordt gebruikt, toont de robuuste schoonheid van leer. Om het er op zijn best uit te laten zien:

• Reinig met een licht vochtige doek en een zachte lederen reiniger die is geformuleerd voor plantaardig gelooid leer.
•Conditioneer periodiek om de rijkdom te behouden.
•Vermijd langdurige blootstelling aan vocht om watervlekken te voorkomen.

Top Grain rund leer:

Ons Top Grain leer biedt een balans tussen duurzaamheid en elegantie. Top grain leer is leer waarbij de bovenste laag van de huid is behouden, wat resulteert in een hoogwaardig en duurzaam leder met een natuurlijke uitstraling. Voor de juiste verzorging:

• Reinig vlekken onmiddellijk met een vochtige doek en een milde lederen reiniger.
•Conditioneer af en toe om de zachtheid en glans te behouden.
•Gebruik een lederbeschermer om de water- en vlekbestendigheid te verbeteren.

Wax PU Leder:

Ons Wax PU Leder combineert functionaliteit met stijl. Onder andere de Vintage Abbey en Finnian collecties uit ons assortiment zijn geproduceerd van dit materiaal. Om ervoor te zorgen dat het er op zijn best uitziet:

• Reinig met een zachte, vochtige doek en een milde zeepoplossing indien nodig.
•Vermijd blootstelling aan extreme hitte of schurende oppervlakken.
•Breng indien gewenst opnieuw een wax-gebaseerde afwerking aan om de glans te herstellen.

Het reinigen en schoonhouden van de voeringen

 • Duurzaam onderhoud van leren tassen:
  Om de katoenen voering schoon te maken, veegt u deze voorzichtig af met een vochtige doek en een milde reiniger. Laat het grondig drogen voordat u uw product opnieuw gebruikt.
 • Polydrill Voering:
  Polydrill is een duurzaam materiaal dat plaatselijk kan worden gereinigd met een vochtige doek en een milde reiniger. Laat het volledig drogen.

Door deze verzorgingsinstructies te volgen, zorgt u ervoor dat uw NEGOTIA Leather-product blijft passen bij uw moderne professionele levensstijl met zijn minimalistische ontwerp en functionaliteit. Uw zorg en toewijding aan het onderhoud van uw leren tas dragen bij aan de duurzaamheid ervan, waardoor u nog jarenlang kunt genieten van de tijdloze elegantie en functionaliteit die onze producten bieden.

Onderhoudsproducten voor leer en wanneer te gebruiken

Om je leren tassen in topconditie te houden, is het belangrijk om de juiste lederonderhoudsproducten te gebruiken. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten producten en wanneer je ze moet gebruiken:

 • Lederreiniger
  Wanneer te gebruiken: Een lederreiniger is ideaal voor het verwijderen van algemeen vuil, vlekken en oppervlakteverontreinigingen. Gebruik het wanneer je merkt dat je leren tas vies of bevuild is.
 • Lederconditioner
  Wanneer te gebruiken: Een lederconditioner helpt het leer gehydrateerd en soepel te houden. Gebruik het om uitdroging en scheurvorming te voorkomen, vooral bij leren tassen die veel worden blootgesteld aan zonlicht of droge omgevingen. Periodiek aanbrengen is meestal voldoende.
 • Lederbeschermer
  Wanneer te gebruiken: Een lederbeschermer of -afdichting kan helpen om je leren tas waterafstotend en bestand tegen vlekken te maken. Breng het aan als je extra bescherming wilt, vooral als je tas veel wordt blootgesteld aan vocht of gemorst voedsel en drank.
 • Wax en Polish
  Wanneer te gebruiken: Wax en lederpolish worden gebruikt om de glans en het uiterlijk van je leren tas te herstellen. Als je merkt dat het leer dof wordt of zijn glans verliest, kun je wax of polish gebruiken om de glans te vernieuwen.

Met de juiste lederonderhoudsproducten en zorgvuldig onderhoud blijft je leren tas er jarenlang prachtig uitzien en behoudt hij zijn duurzaamheid.

Bekijk onze collecties

Alpha Serie

Delta Serie

Vintage Abbey Serie