Waarom vinden wij onze beloften zo belangrijk?

Wij van NEGOTIA Leather beloven verschillende zaken die ons onderscheiden van andere aanbieders op de markt. In deze blog leggen we uit waarom we deze zaken aanbieden en waarom wij vinden dat deze belangrijk zijn voor zowel ons als jou als klant.

1. Gratis verzending en retourneren

Bij NEGOTIA Leather bieden we gratis verzending en retourneren aan voor alle bestellingen. We begrijpen dat klanten het belangrijk vinden om snel en gemakkelijk hun producten te kunnen bestellen en ontvangen. Door deze service aan te bieden, willen we onze klanten de best mogelijke ervaring bieden bij het winkelen bij ons. Daarnaast willen we onze klanten de zekerheid geven dat ze nooit onverwachte kosten hebben bij hun bestelling. Meer weten over verzending en retourneren bekijk dan deze pagina. 

2. 1 jaar garantie

Bij NEGOTIA Leather bieden we een garantie van 1 jaar op al onze producten. We zijn trots op de kwaliteit van onze producten en willen onze klanten verzekeren dat onze producten lang meegaan. Mocht er onverhoopt iets misgaan met het product, dan zorgen we ervoor dat het wordt opgelost en dat onze klanten tevreden blijven.

3. Slow Fashion

Bij NEGOTIA Leather richten we ons op Slow Fashion. Dit betekent dat we duurzame producten aanbieden die zijn ontworpen om lang mee te gaan. We geloven in het verminderen van afval en het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk. Door Slow Fashion aan te bieden, willen we onze klanten stimuleren om hun aankoopbeslissingen te overwegen en te kiezen voor producten die zijn ontworpen om lang mee te gaan. Meer weten over Slow Fashion? Lees dan ons uitgebreide blog hierover. 

4. 100 dagen retourrecht

Bij NEGOTIA Leather bieden we een retourrecht van 100 dagen aan. We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om een definitieve beslissing te nemen bij het kopen van een product online. Daarom willen we onze klanten de tijd geven om hun producten thuis uit te proberen. Als een klant niet tevreden is met zijn of haar aankoop, kunnen ze het binnen 100 dagen gratis retourneren.

5. Duurzame materialen

Bij NEGOTIA Leather gebruiken we alleen duurzame materialen bij het maken van onze producten. We gebruiken plantaardig gelooid leer en andere materialen die geen schade toebrengen aan het milieu. Door het gebruik van duurzame materialen willen we ons steentje bijdragen aan een betere wereld en onze klanten producten aanbieden waar ze trots op kunnen zijn. 

6. Veilig achteraf betalen

Bij NEGOTIA Leather bieden we onze klanten de mogelijkheid om veilig achteraf te betalen. We begrijpen dat sommige klanten het misschien niet prettig vinden om vooruit te betalen voordat ze hun producten hebben ontvangen. Door deze service aan te bieden, willen we onze klanten geruststellen dat hun bestelling veilig en betrouwbaar is.