Section
Drop element here

Stijlvol Empowerment

Bij NEGOTIA Leather zijn we er voor moderne professionals die stijl en functionaliteit waarderen. We begrijpen dat het leven in de snelle wereld van vandaag vraagt om naadloze integratie van jou tech-essentials met persoonlijke stijl. Onze missie is om jou het vertrouwen en de elegantie te geven die voortkomt uit de perfecte balans tussen design en functionaliteit.
 
Wij begrijpen we dat jouw tech essentials een verlengstuk van jouw identiteit zijn. Daarom creëren we minimalistische, functionele ontwerpen die jouw waardevolle apparaten beschermen en tegelijkertijd jouw algehele imago verbeteren.
 
Sluit je aan bij onze reis die verder gaat dan alleen leer; het gaat om het uiten van jouw individualiteit, het omarmen van uw dynamische leven en het maken van een statement dat aansluit bij jouw ambities. Dit is de kern van ons bestaan, en we nodigen je uit om het je eigen te maken.


Minimalistisch & functioneel

Bij NEGOTIA Leather omarmen we producten die de zintuigen prikkelen, emoties oproepen, en een unieke, toch vertrouwde uitstraling hebben. Elk detail is doordacht, en onze accessoires zijn ontworpen met het oog op de perfecte harmonie tussen eenvoud, functionaliteit en elegantie.

Onze minimalistische en tijdloze ontwerpen zijn in lijn met het Slow Fashion concept. We geloven dat het een verantwoordelijkheid is van merken en ontwerpers om duurzamere producten aan te bieden. Bij ons geldt het principe van "minder is beter": voor jou, voor onze samenleving en voor onze planeet. Liever een product aanschaffen dat lang meegaat en waar je langdurig van kunt genieten.

100% handmade soap bar

Duurzaamheid

Kies voor langdurig

Bij NEGOTIA Leather zetten we de trend van snelle mode niet voort. Onze focus ligt op het creëren van essentiële producten die vervaardigd zijn uit duurzame materialen en een langdurige levensduur hebben. We streven ernaar dat jij jarenlang plezier hebt van onze producten.

Onze toewijding aan kwaliteit blijkt uit zorgvuldig geselecteerde materialen van de hoogst mogelijke kwaliteit, resulterend in gevoelige texturen die een unieke productervaring bieden. We kiezen bewust voor natuurlijke materialen die op een plantaardige wijze worden bewerkt, als onderdeel van onze missie om een kleinere ecologische voetafdruk achter te laten. Lees hier meer over onze inzet.

Bij ons draait het niet om overmatig kopen, maar om bewuste aanschaffen voor functioneel en duurzaam genot en gebruik.

Maatschappelijk 

Giving back 1%

Bij NEGOTIA Leather hechten we veel waarde aan het bijdragen aan maatschappelijke ontwikkelingsdoelen. Met dit in gedachten, en vanuit onze bescheiden werkplaats in Calcutta (India), hebben we een partnerschap aangegaan met de non-profitorganisatie Prameya Foundation. Prameya Foundation is betrokken bij een breed scala aan activiteiten en initiatieven, zoals het onderwijzen op scholen, gezondheidsvoorlichting, milieubescherming zoals rivierreiniging, rivierbeddingversterking, en de aanleg van mangrovebossen. Wij geloven in het delen van onze verantwoordelijkheid voor een betere samenleving.

Hier lees je meer over de Prameya Foundation.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ben als eerste op de hoogte van toffe aanbiedingen en nieuwe releases. Ook ontvang je 10% korting op jouw eerste aankoop!